Kínai gerinctorna DVD II. – dinamikus gyakorlatok

Főoldal/DVD/Kínai gerinctorna DVD II. – dinamikus gyakorlatok

Kínai gerinctorna DVD II. – dinamikus gyakorlatok

3 500 Ft

(2 vásárlói értékelés)

A daoyin kínai gerinctorna DVD 2 az előző kiadvány folytatása és ugyan alapként épít az ott megtanultakra, mégis bátran ajánljuk azoknak is, akik most találkoznak először ezzel az egyedülálló mozgásformával.

Az új DVD hét, egyenként 15 perces sorozatot tartalmaz, így a hét minden napjára jut egy rövid torna. A koncepciót az a tény sugallta hogy sok ember egyszerűen képtelen időt szakítani a rendszeres mozgásra, ezért számukra igyekeztünk egy olyan jól használható anyagot létrehozni, amely biztosítja a napi teljes körű, jól átgondolt gerinctornát mindössze negyedórában.

A sorozatok az eddig megismert gyakorlatokból épülnek fel, de sok új kiegészítést is tartalmaznak. Természetesen gondoltunk azokra, akik nem találkoztak az első kiadvánnyal, ezért minden gyakorlatot rövid magyarázattal láttunk el, így előzetes tapasztalat nélkül is könnyen és folyamatosan tornázhatnak. Azok a gyakorlók sem fognak unatkozni, akik már megismerkedtek a daoyin gerinctornával és az első DVD-vel, számukra továbblépést jelent az új anyag dinamikája és az új gyakorlatok megjelenése.

Leírás

A 180 perces DVD hét, egyenként 15 perces gyakorlatsort tartalmazösszesen 24 gyakorlatot, melyből 12 új, csak ezen az anyagon látható.

Minden videót narráció kísér, az új gyakorlatokat külön kisfilmekben mutatjuk be részletes magyarázattal.

Kínai gerinctorna DVD II. – dinamikus gyakorlatok termékről 2 értékelés

  1. Kazsoki János

    Nagyon jó összeállítás. A hét 15 perces sorozattal már az is lehetségessé válik, hogy a belső lustaság ellenére akár minden nap is 15 percet rászánjon az ember, amivel mérhetetlenül jót tesz saját magának: fizikai szinten a gerinc, hát, derék és a környéki terület kilazul, és az energetikai blokkok is lassan megadják magukat. És tényleg csak napi 15 perc!

  2. Kabafi Adrienne

    Ez a 15 perces beosztás nagyon jó ötlet, de ha valaki elkezdi rendszeresen gyakorolni, akkor rájön, hogy szívesen folytatná tovább, mert a teste ezt kívánja. Nagy segítség ez a saját testünkről való gondoskodáshoz. Mert az egészséges test nélkül a szellemi gyakorlatok sem működhetnek jól. .

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük