Gyógyító kínai étrend – ebook

3 000 Ft

Az egészségvédelem egyik sarkalatos pontja a megfelelő táplálkozás. Se szeri, se száma a témában megjelent kiadványoknak, a különféle étkezési alapelveknek, diétáknak: az ember kapkodja a fejét a sokféle jótanács közepette.

Akit valaha is foglalkoztatott a gondolat, hogy egészségesen táplálkozzon, gyakorta zavarba jön az egymásnak olykor még ellent is mondó vezérelvektől, hiszen amit az egyik diéta támogat, a másik elítéli. Nehéz így kialakítani

a saját étkezési rutinunkat, nem tudjuk, mit és mennyit együnk, milyen elvet kövessünk a táplálkozásban. Pedig a megfelelő étkezés nagymértékben meghatározza egész életminőségünket: nem csak kilóink számát befolyásolja, de megőrzi szerveink egészségét, testünk fittségét, sőt jó hangulatunkat, lelki harmóniánkat is.

Hogyan legyünk tehát tudatos és az egészségünket a legjobb úton szolgáló táplálkozás hívei?

A régmúlt bölcsessége ad választ: a hagyományos kínai orvoslás, amelynek egyik legfontosabb eszköze a táplálkozástan. A keleti népek mindig is a hosszú és betegségektől mentes élet hírnökei voltak, orvosaik pedig személyre szabott étkezési és életmódbeli tanácsokkal gyógyítottak. Tudták, mely tápláléknak milyen gyógyhatása van.

Ez a könyv a kínai dietetika alapelveivel ismerteti meg az olvasót, segít megérteni, hogyan kap szerepet a betegségek megelőzésében és hogyan illeszthető ez a tudás a mai mindennapokba. Megtanulhatjuk kialakítani szervezetünk harmóniáját, mit fogyasszunk egyes tünetek esetén, hogyan ismerjük fel saját szükségleteinket.

Ajánlom a könyvet mindenkinek, aki hisz az ételek gyógyító erejében és egészséges, kiegyensúlyozott életre vágyik.

Olvass bele a könyvbe: kattints ide!

Kategória:

Leírás

Az ebook a vásárlás után .epub és .mobi formátumban letölthető a felhasználói fiókon keresztül.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Gyógyító kínai étrend – ebook” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top