Online órák

A kínai gerinctornát viszonylag kevesen oktatják, ezért sajnos sok érdeklődőnek nincs lehetősége megtapasztalni kedvező hatásait. Az online torna kétségkívül jó megoldás számukra, hiszen vezetett órán vesznek részt, így többet nyújt egy felvett videónál.

Igaz, hogy az órának nincs olyan hangulata, mint egy gyakorló közösségben, nincs jelen fizikai valójában az oktató segítő-támogató személye, aki kijavítaná a  hibásan rögzült gyakorlatokat. Vannak viszont előnyei is: kényelmes, nem kell időt szánni az utazásra, könnyű beilleszteni a napirendbe.

Órák: minden szerdán, 18.00 órától 19.00 óráig.

Vásárolj belépőt az órákra!

Gyakori kérdések

Ha akut gerincproblémád vagy súlyosabb betegséged van, fordulj szakorvoshoz és kérdezd meg a vélmenyét, vagy keress fel gyógytornászt, masszőrt. Ha nem vagy nagyon súlyos állapotban, akkor nem fog nehézséget okozni a gyakorlatok biztonságos kivitelezése. A kínai gerinctorna prevenciónak kiváló, rendszeres gyakorlással egyre könnyebbé válik.

 1. Tedd a kiválasztott bérletet a kosárba.
 2. A pénztár oldalon add meg az adataidat. Itt kell megadnod a felhasználói neved és egy jelszót is, amivel a felhasználói fiókodba tudsz a későbbiekben belépni. A megvásárolt tartalom a felhasználói fiókon keresztül lesz elérhető.
 3. A megrendelés elküldése után kapsz egy vissszaigazoló emailt, ami a rendelés adatait és a fizetéshez szükséges információkat tartalmazza. A fizetés banki átutalással történik.
 4. Utald át az összeget a bankszámlánkra.
 5. Az összeg beérkezését követően aktiváljuk a hozzáférésed az online órákhoz és/vagy az oktatóvideókhoz.
 1. Lépj be a felhasználói fiókodba a belépés menüpontra kattintva.
 2. A menüben kattints az „Online órák/Bejelentkezés az órákra” menüpontra. (Ha a belépőd vagy a bérleted nem érvényes, akkor ezt a menüpontot nem látod.)
 3. A megjelenő oldalról tudsz csatlakozni az órához.
 1. Lépj be a felhasználói fiókodba a belépés menüpontra kattintva.
 2. A menüben kattints az „Online órák/Előző óra felvétele” menüpontra. (Ha a belépőd vagy a bérleted nem érvényes, akkor ezt a menüpontot nem látod.)
 3. A felvétel csak bérlettel rendelkező látogatók számára elérhető.