Főoldal/online DVD tartalom/Kínai gerinctorna dinamikus gyakorlatok – online

Kínai gerinctorna dinamikus gyakorlatok – online

3 500 Ft

Ez az anyag a “Kínai gerinctorna DVD II. – dinamikus gyakorlatok” online változata.

A daoyin kínai gerinctorna DVD 2 az előző kiadvány folytatása és ugyan alapként épít az ott megtanultakra, mégis bátran ajánljuk azoknak is, akik most találkoznak először ezzel az egyedülálló mozgásformával.

Az új összeállítás hét, egyenként 15 perces sorozatot tartalmaz, így a hét minden napjára jut egy rövid torna. A koncepciót az a tény sugallta hogy sok ember egyszerűen képtelen időt szakítani a rendszeres mozgásra, ezért számukra igyekeztünk egy olyan jól használható anyagot létrehozni, amely biztosítja a napi teljes körű, jól átgondolt gerinctornát mindössze negyedórában.

A sorozatok az eddig megismert gyakorlatokból épülnek fel, de sok új kiegészítést is tartalmaznak. Természetesen gondoltunk azokra, akik nem találkoztak az első kiadvánnyal, ezért minden gyakorlatot rövid magyarázattal láttunk el, így előzetes tapasztalat nélkül is könnyen és folyamatosan tornázhatnak. Azok a gyakorlók sem fognak unatkozni, akik már megismerkedtek a daoyin gerinctornával és az első DVD-vel, számukra továbblépést jelent az új anyag dinamikája és az új gyakorlatok megjelenése.

Leírás

A 180 perces DVD hét, egyenként 15 perces gyakorlatsort tartalmazösszesen 24 gyakorlatot, melyből 12 új, csak ezen az anyagon látható.

Minden videót narráció kísér, az új gyakorlatokat külön kisfilmekben mutatjuk be részletes magyarázattal.

További információk

Felhasználói fiók szükséges

A videók megnézéséhez vásárláskor létre kell hozni egy felhasználói fiókot. A megvásárolt tartalom később ezen keresztül lesz elérhető.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Kínai gerinctorna dinamikus gyakorlatok – online” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Go to Top