Az eddig kiadott két kínai gerinctorna DVD-t sokan megvásároltátok és pozitív visszajelzéseket kaptam tőletek az anyagok kapcsán. A legtöbben közületek kizárólag otthon gyakorolnak, számotokra hiányzó láncszem maradt a személyes oktatói visszajelzés és a gyakorlatok javítása. Éppen ezért jutott eszembe, hogy hasznos lenne egy olyan rövid, de mégis intenzív workshop, amely alkalmat ad arra, hogy pótoljam ezt a jelenlétet és személyesen is találkozhassak Veletek! Ez ugyanakkor jó lehetőség azoknak is, akik még soha nem próbálták a tornát, de szívesen megismerkednének az alapokkal.

Hogyan épül fel a mini-tanfolyam?

Egy hagyományos kínai gerinctorna órán mindig más gyakorlatokból álló sorozaton megyünk végig, kis szünetekkel, de folyamatosan mozogva. A mini-tanfolyam során részletesen átvesszük a DVD-n található gyakorlatokat, külön-külön gyakorolva azokat, majd csak ezekből a gyakorlatokból összeállított sorozatokat tornázunk végig. Ezáltal jobban el tudjuk mélyíteni egy adott gyakorlat kivitelezését. Természetesen mindenki felteheti a kérdéseit, bemutatom a gyakorlatok legjellegzetesebb hibáit, illetve egyénileg segítek javítani a mozdulatokat. Magyarázataimmal igyekszem jó alapokat adni ahhoz, hogy az otthoni gyakorlás is minél könnyebb legyen.

Ezen felül megtanulunk egy qigong gyakorlatsort is a hozzá kapcsolódó elméleti magyarázattal. Tapasztalataim alapján remek kiegészítés a gerinctornához, bemelegítésként, de akár önálló sorozatként is alkalmazható. Önmagában csak ennek a rendszeres gyakorlásával, viszonylag gyorsan lehet eredményeket elérni (pl. rugalmasabb, könnyedebb testérzet, csökken a meglévő fájdalom).

A résztvevők a tanfolyam végén ajándék DVD-t kapnak.

Ha szeretnél továbblépni és fejlődni a daoyin gyakorlásában, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

A mini-tanfolyam időpontja és helyszíne:

Ára:

  • 7.500 forint (ajándék DVD-vel), vagy 2.500 forint/alkalom.

Fontos! Bár az órák egymásra épülnek, menet közben is lehet csatlakozni a tanfolyamhoz, ehhez jelentkezz be az adott órára.

Amennyiben érdekel a lehetőség, jelentkezz itt: