Az eddig kiadott két kínai gerinctorna DVD-t sokan megvásároltátok és pozitív visszajelzéseket kaptam tőletek az anyagok kapcsán. A legtöbben közületek kizárólag otthon gyakorolnak, számotokra hiányzó láncszem maradt a személyes oktatói visszajelzés és a gyakorlatok javítása. Éppen ezért jutott eszembe, hogy hasznos lenne egy olyan rövid, de mégis intenzív workshop, amely alkalmat ad arra, hogy pótoljam ezt a jelenlétet és személyesen is találkozhassak Veletek! Ez ugyanakkor jó lehetőség azoknak is, akik még soha nem próbálták a tornát, de szívesen megismerkednének az alapokkal.

Hogyan épül fel a tanfolyam két napja?

Szombaton a kezdő DVD gyakorlataival foglalkozunk, vasárnap a középhaladó DVD anyagával.

A két nap tematikája hasonló: a délelőtti foglalkozáson részletesen átvesszük a gyakorlatokat, egy könnyű ebéd után ismételjük a tanultakat, majd a gyakorlatokat folyamatosan, egybefüggően tornázzuk végig. Mindenki felteheti a kérdéseit, bemutatom a gyakorlatokat és a legjellegzetesebb hibákat, illetve egyénileg segítek javítani a mozdulatokat. Magyarázataimmal igyekszem jó alapokat adni ahhoz, hogy az otthoni gyakorlás is minél könnyebb legyen.

Ezen felül megtanulunk egy qigong gyakorlatsort is, amely tapasztalataim alapján remek kiegészítés a gerinctornához, bemelegítésként is alkalmazható.

A tanfolyam résztvevői mindkét DVD-t 50%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg a workshop ideje alatt.

Ha szeretnél továbblépni és fejlődni a daoyin gyakorlásában, ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

A kétnapos workshop időpontja és helyszíne:

  • április 7. (szombat), 9.30-11.30-ig, 12.30-14.30-ig
  • április 8. (vasárnap), 9.30-11.30-ig, 12.30-14.30-ig

Cím: 1083 Budapest, Apathy István utca 12.

Ára:

  • Egy nap: 12.000 forint, előre fizetve 10.000 forint
  • Mindkét nap: 18.000 forint, előre fizetve 15.000 forint

Amennyiben érdekel a lehetőség, jelentkezz itt: